PERFORMANCE SCHEDULE

FRIDAY, AUGUST 16th

5:45pm      Opening Remarks
6:00           45 mins  Old Growth Quartet
7:00           45 mins  Foghorn Stringband
8:00           60 mins  The Slocan Ramblers          

9:15           60 mins  Mile Twelve

SATURDAY, AUGUST 17th

1:00pm      45 mins  Open Stage ~ Morningside, Doggone Brothers

2:00           45 mins  Go Ask Earl
3:00           45 mins  Magnolia Buckskin
4:00           60 mins  Story House

5:00           60 mins ~ Dinner break ~ Old Time Jam

6:00           60 mins   Mile Twelve
7:15           45 mins   The Lonesome Town Painters
8:15           45 mins   Old Growth Quartet
9:00           60 mins   Foghorn Stringband

SUNDAY, AUGUST 18th

10:00am    30 mins ~ Gospel Open Stage  

10:30         30 mins ~ Youth Performance/Open Stage ~ Spitzee Post
11:00         30 mins ~ Open Stage ~ Allan & Arnell,  Flat Top Flyers
12:00         45 mins  The Bugs

1:00           45 mins  Old Growth Quartet

2:00           45 mins  Story House
3:00           45 mins  The Lonesome Town Painters

4:00           45 mins  Magnolia Buckskin

* NOTE: This is a preliminary schedule, any changes to the schedule will be announced

© 2019 Shady Grove Bluegrass Festival

STAY TUNED
FESTIVAL PARTNERS
  • White Spotify Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon